Når leg og læring
en højere enhed

Resen Friskole og Naturbørnehave

En moderne friskole

Resen Friskole har eksisteret i knap 20 år og fremstår i dag som et stærkt alternativ til folkeskolerne i Struer Kommune.
Skolen er drevet med udgangspunkt i de grundtvig-koldske værdier og fokus på det enkle barns udvikling og potentiale.

Børnene er naturligvis i centrum dagen lang på Resen Friskole, og det er altafgørende for os, at både store
og små børn trives og udvikler sig bedst muligt. Både i vores børnehave og i vores skole der går fra 0. – 8. klasse.

Vi tilstræber at være på forkant med udviklingen og anvender således moderne teknologi i undervisningen, ligesom vi, hvis mulighederne tilbyder det, ofte underviser børnene under åben himmel.

Nyheder fra Resen Friskole og Naturbørnehave

Informationsaften · Førskole

Torsdag 11. februar 2021, kl. 19.00 inviterer vi til informationsaften.Hvis du har et barn, som skal starte i førskole 1. marts i år, har du på mødet mulighed for at få et indblik i hvem vi er og høre hvad vi kan tilbyde dit barn og din familie.

Følg med på Facebook