Når leg og læring
en højere enhed

Resen Friskole og Naturbørnehave

En moderne friskole

Resen Friskole har eksisteret i knap 20 år og fremstår i dag som et stærkt alternativ til folkeskolerne i Struer Kommune.
Skolen er drevet med udgangspunkt i de grundtvig-koldske værdier og fokus på det enkle barns udvikling og potentiale.

Børnene er naturligvis i centrum dagen lang på Resen Friskole, og det er altafgørende for os, at både store
og små børn trives og udvikler sig bedst muligt. Både i vores børnehave og i vores skole der går fra 0. – 8. klasse.

Vi tilstræber at være på forkant med udviklingen og anvender således moderne teknologi i undervisningen, ligesom vi, hvis mulighederne tilbyder det, ofte underviser børnene under åben himmel.

Nyheder fra Resen Friskole og Naturbørnehave

Gradvis genåbning af skolen

Kære forældre og elever på Resen Friskole  Så er der nyt igen fra os på skolen. Vi laver gradvis, kontrolleret genåbning af Resen Friskole, der ser således ud:  Torsdag d. 16.4. starter 0.kl. og de har en skoledag, der starter kl. 8.00 og slutter igen kl. 13.00.  Fredag d. 17.4. starter 5. og de har en skoledag, der starter kl. 8.00 og slutter igen kl. 13.00.  Mandag

Følg med på Facebook