Skolestart i ”Lopperne” og børnehaveklasse:

Kontakt os for at blive skrevet op. Det anbefales, at man er i god tid. I november måned året før skolestart vil man blive kontaktet og bedt om at bekræfte sin tilmelding med et depositum. Når dette er betalt til den angivne frist, er man sikret en plads på listen. Sker det ikke, bliver pladsen tilbudt til et barn på ventelisten.

I forbindelse med optagelsesproceduren beder skolen om tilladelse til at få en overlevering fra børnehave til skole, så før-skolen og indskolingens personale har mulighed for at forberede opstarten bedst muligt.

Skoleskift

Vi tør godt sige, at Resen Friskole er en stor succes, og af denne grund er det en skole med en god og stabil søgning.

Ofte kan man have den opfattelse i lokalområdet, at skolen ikke har plads til flere elever – men det viser sig ikke altid at være rigtigt. På nogle årgange kan vi faktisk godt tage imod flere elever.
Vi vægter dog små og overskuelige klasser. Det er en væsentlig del af skolens værdigrundlag, at alle børn skal ”ses” hver dag – og for barnet og forældrene, der kommer til, skal vi også være det rette skoletilbud.
Vi har derfor et max. på 18 elever i hver klasse.
Kontakt os for at høre nærmere og få en drøftelse af mulighederne.