Resen friskole & Naturbørnehave

Resen friskole & Naturbørnehave

Indsamling af dåseringe i børnehøjde

Gennem de sidste to år har jeg været ISO i Struer Inner Wheel-klub. Her har jeg forsat indsamlingen af dåseringe, blandt andet ved at involvere eleverne i 4. – 5. klasse og 6. klasse. Eleverne har igen engageret deres familier og venner.

Eleverne har i klasserne dystet om, hvem der kunne indsamle det største antal af dåseringe, og det er blevet til mange kasser og sække.

I klasserne har jeg talt med eleverne om, at de med deres hjælp er med til at hjælpe andre. Jeg har forklaret eleverne, at dåseringeindsamlingen er et humanitært projekt, der hjælper fattige ben-amputerede thailændere med benproteser, som dåseringene smeltes om til.

Denne idé kunne mine elever godt lide, og de har været flittige.
Tak for indsatsen, Karina

RESEN FRISKOLE &
NATURBØRNEHAVE 

Lucernemarken 14a
Resen, 7600 Struer
Denmark