Når leg og læring
går op i en højere enhed

Resen Friskole og Naturbørnehave

En moderne naturbørnehave

Velkommen til Resen naturbørnehave.
Vi er en lille hyggelig børnehave, der vægter tryghed og sammenhold rigtig højt.
Vi elsker at være ude i naturen og følge årets gang.
Hos os er vejret ingen hindring – det kræver bare den rigtige påklædning.
Vi er ikke bange for at blive beskidte, og vi dyrker de 4 elementer: jord, vand, ild og luft hele året.
Vi elsker at synge, male og klippe/klistre – vi klæder os ud og hopper og danser…

Kort sagt – vi har det sjovt og nyder livet.

Det er vigtigt for os, at det enkelte barn hver dag bliver set og hørt, og at børnene lærer at
acceptere hinandens forskelligheder, og udviser respekt for hinanden.

I efteråret 2019 tager vi det første spadestik til en ny børnehave og SFO. Der vil blive bygget
en moderne børnehave og SFO. Det forventes, at nybyggeriet står færdigt i 2020, når skolen
fejrer 20 års jubilæum.

Nyheder fra Resen Friskole og Naturbørnehave

Informationsaften · Førskole

Torsdag 11. februar 2021, kl. 19.00 inviterer vi til informationsaften.Hvis du har et barn, som skal starte i førskole 1. marts i år, har du på mødet mulighed for at få et indblik i hvem vi er og høre hvad vi kan tilbyde dit barn og din familie.

Følg med på Facebook